- Перший доктор філософії на кафедрі
- Почесними грамотами відзначено викладачів кафедри
- Відбулась лекція-конференція, в якій представлено доповідь “Нанобезпека в медицині в контексті Європейської Зеленої Угоди”
- Участь у Міжнародній конференції «Сучасний стан та перспективи біомедичної інженерії»
- Семінар "Сучасний стан європейських нанотехнологій та досліджень нанобезпеки в період зеленого переходу"
- Вебінар "Безпечне використання нанотехнологій у медицині в контексті Європейської Зеленої Угоди"
- Вебінар "Вимоги європейського законодавства щодо безпеки медичних виробів"
- Архів новин
Божко Наталія Володимирівна
Кандидат сільськогосподарських наук, доцент
Наукові інтереси: біохімія харчування, нутріціологія, оцінка біологічної цінності харчових продуктів та їх впливу на організм, корекція перекісного окислення ліпідів в харчових системах і оцінка ризику для здоров’я.
Освіта:
1997 рік - диплом спеціаліста зі спеціальності «Зооінженерія» зі спеціалізацією «Виробництво і переробка продукції тваринництва»
2008 рік – кандидатська дисертація, кандидат сільськогосподарських наук зі спеціальності «Технологія виробництва продукції тваринництва»
Стажування та підвищення кваліфікації:
2018 рік - міжнародне стажування «Sustainable Food Chain”, HAS Training and Consultancy, HAS Університет прикладних наук, Нідерланди.
2018 рік - учасник семінару «Enhanсement of Capacity Building Process in Quality of Education and Research at SNAU and SSU», організований в рамках співробітництва Чеського університету наук про життя, Прага, Чехія, Сумського державного університету, Сумського національного університету.
Онлайн-курс на платформі Coursera “Molecular Dietetics: Genes, Food, and Health”, сертификат QNZ9V77877XE
Участь у міжнародних проектах та грантах:
Міжнародний грант C38398/8961/50371 «Удосконалення професійних навичок в галузі м’ясопереробки України» (Світова продовольча організація, Європейський банк реконструкції та розвитку).
Участь у вітчизняних тематиках та договорах про співпрацю:
Науковий керівник науково-дослідної роботи «Використання антиоксидантів натурального походження в м’ясомістких системах з пролонгованим терміном зберігання», номер Державної реєстрації 0115U00714609, 2015-2020 рр.
Науковий керівник науково-дослідної роботи «Дослідження ефективності корекції перекісного окислення ліпідів в системах біологічного походження з використанням біофлавоноїдного комплексу рослин», номер Державної реєстрації 0120U101518, 2020-2023 рр.
Науковий керівник господарчо-договірної тематики за договором № 60.25-2021.СП/01, 2021 р. «Удосконалення технології нутрицевтичних продуктів з використанням функціональних інгредієнтів регіонального походження».
Загальна кількість публікацій - більше 250, автор і співавтор 31 патенту.
Сертифікат рівня В2 з англійської мови ECL Authorised exam center "Universal Test" № 000380374 від 27.12.2018.
e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду