Рекомендована література з Нутрігеноміки

Список рекомендованої літератури з нутрігеноміки 
 для студентів ІІІ курсу

Основна література

1. Nutrigenomics and nutraceuticals: clinical relevance and disease prevention/[edited by] Y. Pathak, A. M. Ardekani. Description: Boca Raton: CRC Press, 2018. 588 pp. ISBN 9781498765114.

2. Nutrigenomics and the Future of Nutrition: Proceedings of a Workshop. /National academies of sciences, engineering, and medicine. Washington, National Academies Press, 2018. 142 c.

3 Nutrigenomics and nutrigenetics in functional foods. /[edited by] Lynnette R. Ferguson. Boca Raton: CRC Press, 2018. 433 pp. ISBN 978-1-4398-7681-7.

Допоміжна література

1. Nutrigenomics and Nutrigenetics in Functional Foods and Personalized Nutrition. /[edited by Lynnette R. Ferguson. Boca Raton: CRC Press, 2013. 452 pp.

2. Advanced Nutrition and Dietetics in Nutrition Support. Edited by M. Hickson, S. Smith. John Wiley & Sons Ltd, 2018. 430 pp. ISBN 978-1-118-99385-9.

3. Nutritional genomics. /[Edited by] Wayne R. Bidlack, Raymond L. Rodriguez. CRC Press: Taylor & Francis Group, LLC, 2012. 440 pp. IBSN 978-1-4398-4453-3.

4. Nasir, Ayesha, et al. “Nutrigenomics: Epigenetics and cancer prevention: A comprehensive review.” Critical reviews in food science and nutrition 60.8 (2022): 1375-1387.

 

Інформаційні ресурси в інтернеті (фахові видання)

Journal of Nutrition

Diabetes Care